Edzések

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

Kick-box

A kick-box az 1970-es évek közepe táján alakult ki, elsősorban az Egyesült Államokban és valamivel később Nyugat-Európában. Alapítói az amerikai Mike Anderson és a német Georg Brückner voltak. A kick-box első elnevezése sportkarate, majd all-style sportkarate volt, később egységesen a kick-box elnevezés használata vált elfogadottá.

Tudj meg többet a kick-boxról!

TeamFit - Formába hozom magam!

Diétázz és eddz csoportban!
Az első olyan komplex program, ahol csoportban egymást segítve éred el a célod!

A TemaFit – csoportos erőnléti edzés és diéta programjai arra hivatottak, hogy segítsen a “jojo effekt” nélküli, hosszú távú, életre szóló egészséges és fitt életstílus elsajátításában.
Ezzel a betartható edzés és táplálékfogyasztási formával, biztosítunk arról, hogy rövid időn belül látványosan elkezdj átalakulni, formálódni. Miben rejlik a TeamFit – csoportos erőnléti edzés és diéta program ereje?

A csapatmunkában,és a közösségben, akik ugyanazzal a céllal érkeznek, mint Te. Át akarnak alakulni és formálódni, jobb állóképességet szerezni. Fejezd be az önsanyargatást és vágj bele egy olyan programba, ami megváltoztatja a szokásaid. A tested kedvedre formázhatod, és lehetsz a legdögösebb a strandon. Vagy érezheted azt, hogy egy hegyet is képes lennél elhúzni, olyan bivalyerős vagy. A kidolgozott izmokról nem is beszélve! Egy dolgot kell csak megváltoztatnod:

Ez pedig a gondolkodásmódod. Ehhez segítség kell, hogy amikor elgyengülsz legyen aki melletted van és motivál. Ebben tudunk segíteni és partnerek lenni!

Tudj meg többet a TeamFit-ről!

Kezdő Kick-Box WorkShop

Most kezdenéd a kick-boxot? Akkor nem mindennapi lehetőséget olvasol!

Ha eddig szemezgettél a kick-boxal, akkor ezt ne hagyd ki! Lehetőséged nyílik életed első kickbox edzésére, a végén pedig egy elméleti oktatáson veszel részt, ahol igazi tudást kapsz útravalónak!

Elsőként indítjuk el Magyarországon kizárólag kezdőknek szóló Kick-Box WorkShop-unkat! Célja a kickbox népszerűsítése és hogy bepillantást nyerj a kick-boxba! A WorkShop keretein belül lehetőséged van edzeni és részt venni egy elméleti képzésen is, ahol összefoglaljuk a legfontosabbakat a kickboxról, amit jó ha tudsz mielőtt belevágsz!

Érkezhetsz bárhonnan az országból, hiszen jó kapcsolatrendszerünk lévén utána a hozzád legközelebb eső helyen kezdheted el a kickboxot!

Tudj meg többet a kezdő Kick-Box WorkShop-ról!