Hírek

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

22

szept 2013

Kick-box Európa-bajnokság – Lengyelország

Közzétette: / Hírek

10 arany a döntők első napján!

A lengyelországi Krynicza-Zdrojban tetőpontjára emelkedett az izgalom, hiszen a pénteki napon elkezdődtek a döntők. Nem is akárhogyan, hiszen kick-light-ban Szabó Z. Dominik 3:0 arányú, egyhangú pontozással verte a bolgár Ilyan Kolevet, s lett Európa-bajnok – teljesen megérdemelten!. Nem sikerült ugyanez a bravúr, s az Európa-bajnoki cím megszerzése Elszaszer Dávidnak, aki szoros mérkőzésen, 2 : 1 arányban maradt alul a román Valentin Gabriell Chiera ellen.Dávid így ezüstérmes lett, ami szintén kiváló teljesítmény. A hölgyeket kick-light-ban pénteken Makó Evelyn képviselte, aki alulmaradt a szlovák Alexandra Nyiznyikova ellenében.
A pontfightingosok nagyobb „tömegben” léptek csatasorba. Egymás után következtek a döntők magyar résztvevőkkel, 28 kg.-ban magyar házidöntőt vívott a két Dávid, karácsonyi és Wolf. Szerencsére az érmek között szép számmal találhattunk aranyérmet is, az öt kadet 2-es lány döntősünk elvitte mind az öt aranyat és serleget! Nyert, és Európa-bajnoki címet szerzett és a dobogó legfelső fokára állhatott Wolf Dávid, Bozók Szabolcs, Nagy Zalán, Viczián Roland, Török Szonja, Laurincz Boglárka, Murvai Lívia, Szabó Dorina, Gál Vivien. Nagyon szépen csillog természetesen az ezüstérmesek nyakában lógó medál is, hiszen Berta Viktória, Rohonczi Jenő, Tyukodi Máté, Karácsonyi Dávid, Sziffer Márton, Óré Márk súlycsoportjában a második helyen végzett a fináléban.
A döntők szombaton folytatódnak, és várható még a magyar Himnusz ezen az utolsó napon is!

Eredmények:

Kick-light szabályrendszer:
Cadet 2:
+69 kg Gács Kristóf (Magyarország)– Bartosz Wiktorski (Lengyelország) 3:0
Junior
89 kg Vida Balázs (Magyarország)– Stefan Stanics (Szlovénia) 3:0
+94 kg Szima László (Magyarország)– Jakub Dabrowski (Lengyelország) DISQ (sorozatos szabálytalanság miatt leléptették a lengyelt a harmadik menet közepén,magyar vezetésnél)
Light-contact:
Cadet 2.
-69 kg Szabó Z. Dominik (Magyarország) – Mattia Amatuzio (Olaszország) 3:0
+69 kg Gács Kristóf (Magyarország) –Bartosz Wiktorski (Lengyelország) 3:0
Junior
-79kg Gózon Ádám (Magyarország)– – Peter Zaar (Németország) Sérülés miatt feladta
Ring:
Full-contact
+70kg Jorcsák Dorina (Magyarország)– – Nur Yildiz (Törökország) 0:3
K1
Junior 1:
-63,5kg Kádas Gábor(Magyarország)– – Kacper Muszynski (Lengyelország) 0:3
Junior 1:
-75 kg Nardelotti Zoltán (Magyarország)– – Zejd Dzananovic (Bosznia-Hercegovina) 0:3

Gratulálunk a szép teljesítményhez!

Önvédelmi kick-box csapata

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

AJÁNLOTT HÍREK