Hírek

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

13

máj 2013

Magyar győzelem az ausztriai világkupán!

Közzétette: / Hírek

Május elején az ausztriai Innsbruck városában megrendezett Kick-box  Világ Kupán vettek részt az Esztergomi KBSE sportolói.

22 nemzet több, mint 1600 sportolója küzdött az érmekért és helyezésekért. Egyesületünket most –a magas részvételi költségek miatt – csak négy versenyző képviselte.

Sportolóink remekül teljesítettek. Gremen Petra sérülése ellenére két kategóriában is érmet szerzett. A junior lányok 55 kg-os döntőjében sajnos már nem tudott küzdeni sérült könyöke miatt, így ezüstérmes lett. Másik sérültünk Gózon Ádám bronzérmet szerzett. Hargitai Viktor a 94 és a + 94 kg-os kategóriában is indult. Mindkettőben döntőbe verekedte magát. A sors úgy hozta, hogy amikor az egyik mérkőzését befejezte az egyik küzdőtéren, hívták is a másikhoz, aztán ismét.  Négy mérkőzést is játszott egymás után. Ennek ellenére remekül versenyzett és a +94kg-os súlycsoportban a végső győzelmet is megszerezte. Csakúgy, mint Buják Tamás , aki a full-contact szabályrendszerben indult a 67 kg-os súlycsoportban. Tomi a döntőben remek mérkőzésen győzte le német riválisát.
Zrínyi mester tanítványai így két arany, két ezüst és két bronzéremmel zárták az ausztriai „ kirándulást”.

A következő megmérettetés Szegeden lesz május 16 és 20 között, amelyre már nagyobb létszámmal készülünk.

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

AJÁNLOTT HÍREK