Mi az önvédelmi kick-box?

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

Mi az önvédelmi kick-box?

Hogyan védd meg magad a kick-boxal?

Az önvédelmi helyzet több, mint egyszerű verekedés. Valójában egy kialakult konfliktus helyzet két, vagy akár több ember között. Sok múlik a résztvevőkön, abból a szempontból, hogy a feszült helyzet küzdelemmé fokozódik, vagy sikerül békés úton megoldani. Döntő fontosságú annak felismerése, hogy mikor fajul a helyzet odáig, amikor a harc már nem elkerülhető. Ebben a helyzetben vívott küzdelem nemcsak harci technikákból áll, hanem magába foglalja a szellemi képességeket is.

A kick-box megkönnyíti az önvédelemre való felkészülést. Az edzéseken, versenyeken vívott küzdelmek technikailag, erőnlétileg és lelkileg is megalapozzák az önvédelem magas szintű elsajátítását. Az önvédelem leghatékonyabb fegyverei az ütések és rúgások. Ezen technikáknak számtalan kombinációja és fajtája létezik. Kezdő edzéseinken az alap gyakorlatokat sajátíthatod el.  Az ütések és rúgások mellett számos olyan fogással is megismerkedhetsz, amit kiválóan fogsz tudni alkalmazni, ha valaki megmarkolja a kezed.

Lényeges, hogy az önvédelemben csak azt a technikát szabad alkalmazni, amit már tökéletesen begyakoroltál. Így azt nagy erővel és pontossággal tudod végrehajtani. Mi arra törekszünk, hogy ezeket az egyszerű kombinációkat magabiztosan tudd használni.

Ismerd meg kick-box edzőinket!

Sólyom Gábor

kick-box edző

Felnőtt kezdő kick-box edzés +14 év
Felnőtt közép -és haladó kick-box edzés +14 év

Novák Jenő

kick-box edző

Felnőtt kick-box magánedzés +14 év

Ulrich Zoltán

kick-box edző

Felnőtt kezdő és haladó kick-box +14 év

Vélemények

 • "Engem az első edzés győzött meg, hiszen a legtöbben hétköznapi emberek vagyunk, kevés küzdősportú múlttal. Ezt sok más helyen elfelejtik és egyből a mélyvízben tálalja magát az ember! Ezzel szemben itt mar az első pillanattól kezdve, a barátias légkört, profi személyre szabott intenzitású edzést, es odafigyelést éreztem!"

  Qly YeSpace Apple Szerviz tulajdonos
 • "Nekem nemcsak "bejön", de kifejezetten doppingol, hogy rendszeresen izomlázam van az edzések után! Érzem magamon a fejlődést! Nagyon tetszik, hogy nem monoton, hanem mindig kicsit más! Csak köszönni tudom az edzéseket, sokszor egész nap várom, hogy mehessek végre!"

  Dúl UdóHúsvertikum Kft. ügyvezető
 • "Nagyon jó társaság alakult ki, így nem olyan kellemetlen az edzés. Emellett nagyon jól felépített és változatos edzésprogrammal állsz elő minden órán, így mindig van mit tanulni, de mégis tudunk javítani az addig megtanultakon. Kitűnő feszültség levezetésnek és annak, hogy estére jól eső izomlázad legyen!"

  Huszti KrisztinaTNT Express Hungary, special services ügyintéző
 • "Helyesen megtanulhatod az önvédelmi technikákat, valamint kiválóan erősít. Nem csak testileg, de lelkileg is. Az órán megszerzett tudás mentálisan frissít és motivál az élet más területén is. Ha nyújtani akarsz, akkor itt új technikákat tanulhatsz meg!"

  Balázsi GabriellaSiemens zRt. utazás szervező
 • "Bátran ajánlom, mert itt nem kell attól tartania az embernek, hogy belecsöppen egy fél profi csapatba, ahol nem ismer senkit és nem bírja majd az ütemet, és nem várnak tőle el olyan dolgokat, amiket úgysem tud teljesíteni. Nálatok szépen fokozatosan megszeretheti és beletanulhat ebbe a sportba."

  Sándor DánielKomisz Média Kft. értékesítési vezető
Letöltés

Hogyan viselkedj, ha megtámadnak?

Olyan hasznos tanácsokkal látunk el, amiket ha megfogadsz, biztos meglepetés lesz a támadódnak!

Kezdd ezzel az önvédelem tanulását!

Letöltés