Hírek

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

06

jún 2013

Múlt héten meghódítottuk Olaszországot! Most itthon a sor rajtunk!

Közzétette: / Hírek

Az elmúlt héten Olaszország adott otthont a Best Fighter világkupának Riminiben. A magyarok ismét remekül teljesítettek és több első helyet is elhoztak. Klubunk versenyzői közül Gózon Ádám, Szabó Z. Dominik aranyérmet szerzett. Rizmayer Norbert és Scheirich Réka ezüstérmet, valamint László Barnabás és Jánosi Máté pedig bronzéremmel gazdagodott!

A mostani hétvégén viszont itthon hazai környezetben teljesíthetnek a kick-boxosok. A cél a brazíliai világbajnokság kvalifikációja! Mindenki győzni akar, és izgalmas ringes mérkőzések várhatóak K1, valamint Low-kick szabályrendszerben. A ringes meccsek mellett helyet kapnak a kezdő kick-boxosok is, hogy a 4FIGHT kupa 3. fordulóján mérjék össze az erejüket.

A verseny 11.00-kor kezdődik és várhatóan 15.00-ig tart. A ringes meccsek déltől indulnak. A sportágban elismert ikonok is a kötelek közé lépnek, mint Novák Jenő világbajnokunk és 10x magyar bajnokunk, Görbics Gábor Európa bajnok, Szabó László világ és Európa bajnok, Laszák Zoltán K1 profi magyar bajnok és még sorolhatnánk.

A rendezvény helyszíne aTEREM XIII. Jász utca 108-112. A belépés DÍJTALAN! Időpont: 2013. június 8. Ha érdekelnek a küzdősportok, akkor itt a helyed!

Önvédelmi kick-box csapata

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

AJÁNLOTT HÍREK