Hírek

A kick-box kiváló edzésforma, hogy fizikai és szellemi képességeid olyan szintre fejleszd, amely az élet bármely területén hasznodra válik!

25

feb 2013

Új külsőbe öltöztettük weboldalunkat és megváltozott filozófiánk!

Közzétette: / Hírek

Arculatot és gondolkodásmódot váltottunk. Eddigi budapestkickbox.hu oldalunk megszűnik. Helyette az önvédelmikickbox.hu oldalunk elérhető.  Letisztult megjelenésünk mellé társul napjaink egyik problémájának a megoldása: hogyan védd meg magad utcán, szórakozóhelyen vagy akár tömegközlekedésen.

A kick-box megkönnyíti az önvédelemre való felkészülést. Ehhez kortól és nemtől függetlenül kínálunk kezdő önvédelmi kick-box edzéseket. Edzéseink tematikusan vannak felépítve és kezdő szintről egészen profi szintig is eljuthatsz. Egy évben kb. 3 alkalommal indítunk kezdő csoportot, amire jelentkezhetsz vagy becsatlakozhatsz. Utóbbi esetben az induláshoz képest csak 3-4 hétig tudjuk a jelentkezésedet elfogadni. Ezt érted és a csoportért tesszük. Úgy gondoljuk, hogy 3-4 hét hátrányt még le tudsz úgy dolgozni, hogy ne hátráltasd a csoport fejlődését. Ha erről lemaradsz, akkor sajnos várnod kell a következő csoport indulásáig.

Kettlebell és haladó, közép-haladó kick-box edzéseink ez alól kivételek. Ott szabadon bármikor csatlakozhatsz!

Zrínyi Miklós VI. danos vezető edző mellett, szakmailag felkészült és eredményes oktatók tartják az edzéseket.

Gyere és légy egy nagyszerű közösség tagja, ahol a magabiztosság mellett barátokra is szert teszel!

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

AJÁNLOTT HÍREK