Citromos mascarpone és sajttal töltött szélek: ezek az ínycsiklandó házi pizzák olyan egyszerűen elkészíthetők, hogy bárki megpróbálhatja őket otthon!

Az olasz klasszikus pizza világszerte rengeteg ember szívét elnyerte, és mindenki a saját ízlésének megfelelően formálja. Van, aki a vastagabb tésztát kedveli, míg mások a vékony, ropogós változatért rajonganak. Ráadásul a feltétek variációja szinte határtalan: az ízek és textúrák fúziója csak a kreativitásunkra vár! Fedezd fel receptjeink segítségével, hogy melyik házi pizza válik a kedvencedé!
Lankás tájak, gyöngyöző borok, és a napsütötte Kampánia: Olaszország déli régiójának székhelye Nápoly, a ma ismert pizza hazája. Az itáliai gasztronómia elengedhetetlen eleme az egész világot meghódította, ám ahhoz, hogy igazán finomat együnk, nemhogy Olaszországig, a legközelebbi olasz étterembe vagy a sarki kisboltba sem kell elmennünk, ugyanis remek házi pizza készíthető otthon is. Alább néhány igazán különleges recepttel készültünk, amelyek biztosan elnyerik a tetszésed, ha kísérletező típus vagy.